• .

Szemző Áron kapcsolata az abortusszal

Az origo információi szerint Szemző anyagilag is támogatta Cseh Katalin nagy port kavaró adománygyűjtését egy abortusz párti szervezet (Planned Parenthood) javára.


Mint ismert, a nyáron jókora botrány kavart Cseh Katalin akciója. Az abortuszon nevetgélő, "botmixeres" momentumos EP képviselő születésnapjának apropóján kezdett gyűjtésbe a Facebook-on a Planned Parenthood nevű szervezet javára. A kampány végül nem ért célt, úgy tűnik Cseh Katalin liberálisabb ismerőseinek is megfeküdte a gyomrát az a meglehetősen ördögi húzás, hogy valaki a születésnapján csecsemők abortálására gyűjt. Azonban az origo információi szerint a meglehetősen kevés támogató között szerepelt az önjelölt képviselő, Szemző Áron.


Maga a Planned Parenthood egyébként egyre inkább kerül előtérbe, ez is mutatva a lobby erejét. Az alábbi linken olvasható egy összefoglaló magáról a szervezetről. Amit mindenképp érdemes tudni róluk, hogy az 1900-as évek elején alapították, rasszista és eugenista törekvések mentén. Az alapító Margaret Sanger rajongott az eugenikáért, és a fehér faj felsőbbrendűségét hirdette. Tőle származik a mondás: “birth control must lead ultimately to a cleaner race”, ami magyarra fordítva nagyjából azt jelenti, hogy a születés szabályozás egy tisztább fajhoz vezet. Illetve egy levelében egy bizonyos "Negro project"-ről ír, aminek a célja a fekete populációban a születések számának a csökkentése volt.


A szervezettel kapcsolatban már több videó került nyilvánosságra, amik bizonyítékként szolgálnak arról, hogy az abortált babák szerveivel kereskednek, különböző testrészeiket értékesítik tovább illegálisan, komoly haszonnal. Emiatt egyébként az USA Igazságügyi Minisztériuma már indított vizsgálatokat is.


Fiatalkorú szexmunkásokat futtató személynek adott tanácsokat egy szervezethez tartozó klinika menedzsere, hogy hogyan tűnjön a lehető legtörvényesebbnek ( “as legit as possible” ,ahogy ő fogalmazott) a férfi tevékenysége. Hogyan dolgozzon tovább egy 14 éves lány miután titokban abortuszt hajtanak végre rajta.


Maga a szervezet több tízmilló dollárral támogatja az amerikai demokrata pártot, ezzel is növelve politikai befolyásukat, valószínűleg ez is az így oka annak, hogy a felsorolt esetek és tények után is támogatja a politikai bal oldal a Planned Parenthood-ot.


Kíváncsiak vagyunk, hogy Szemző Áron miért érezte úgy, hogy ezt az ügyet anyagilag is támogatnia kell, illetve miért gondolja, hogy az ilyen értékítéletnek helye lenne a budakeszi városvezetésben?! Budakeszi kiváló hely gyermek nevelésre, új iskola épül, bölcsőde bővül, a családok babaköszöntő ajándékot kapnak, fát ültet az önkormányzat az újszülött érkezésekor, ilyen településen nincs helye a magzatgyilkosságnak.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

  • White Facebook Icon

© 2023 by TheHours. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now